Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een fabrikant die zich in Verdovingsmiddel en ICU-Ventilatormachines in Peking China specialiseert.
 
 
Peking Siriusmed werd gevestigd in geworden 2013, onze R&D-afdeling en heel wat collega's meer dan 10 jaar van ervaring met medische apparaten, zoals Verdovingsmiddel en ICU-Ventilatormachines die wij hebben geproduceerd, Bipap, Infusion&syringe-Pomp en anderen.
 
Wegens ons verkoopteam en van de naverkoopdienst beste werk van het team, geloof ik wij op Verdovingsmiddel en ventilatorgebied in de wereld beroemd zijn. Omdat wij het leven (Mensen of Dieren) zeer ernstig behandelen, hebben wij nooit om het even welk ongevallenverslag voordien gehad. U zult nooit betreuren kiezend ons als uw partner. Wij verlenen altijd de 7/24 dienst en onlinetraining tijdens epidemieën.
 

Met Geavanceerd technisch Ondersteunend R&D-team, bereiken wij more and more octrooien & certificaten van Kwaliteitsbewijs; Met het sterke marketing beheer en de steun met uitstekende de dienststeun, bereikt ons verkoopteam meer en meer betrouwbare klanten in de wereld van medische projecten & oplossingen.

 

Siriusmed zal ontwikkelend houden en leverend de beste medische producten aan de Wereld.

Geschiedenis

2013

In Oktober, werd het bedrijf gevestigd met een geregistreerd kapitaal van 30 miljoen.

Verkregen Klasse III van Peking de vergunning van de medisch apparaatproductie

 

 

2014-2017

Gekregen Ce-Certificaat, ISO 13485

Siriusmed nam voor het eerst aan de internationale medische Tentoonstelling „Duitse Medica“ deel.

Alle producten hebben de het systeembeoordeling en het overzicht ter plaatse van CFDA overgegaan

Genoemde Nationale Hi-Tech Onderneming

Gekregen NMPA-Anesthesiemachine

Gekregen Red Star-Beloning; NMPA-ventilator 1st sub-Bedrijf Nanjing.

Volledige productregistratie in veelvoudige landen.

 

 

2018

In Maart, rangschikte de de uitvoerverkoop van anesthesiemachines derde in China.

In Juni, de orde voor 60 wie (Nederland) de ademhalingsapparaten bij pasgeborenen regelmatig werden werden voltooid en verscheept.

In Augustus, verkreeg het bedrijf de kwalificatie van „lid van de Medische apparatuur van China

 

 

2019

In Maart, verkreeg R55 de certificatie van nieuwe technologie en nieuw product; Geselecteerd in de nationale lijst van wetenschap en kleine en middelgrote ondernemingen op technologie gebaseerd.

In Juli, verkreeg de gehele lijn van producten het certificaat van uitstekende binnenlandse die medische apparatuur door de Medische apparatuurvereniging van China wordt uitgegeven.

In September, X-verkreeg de reeks anesthesiemachines de certificatie van nieuwe technologie en nieuwe producten.

In December, overschreed de jaarlijkse verkoop van het bedrijf 50 miljoen.

 

2020

In Februari, vochten wij actief tegen de epidemie en leverden ademhalingsapparaten op tijd aan de binnenlandse ziekenhuizen.

In Maart, werd het geselecteerd in de lijst van zeer belangrijke epidemische preventieondernemingen en de lijst van de zeer belangrijke producten van de de uitvoer epidemische preventie; Het heeft ventilatorproducten aan meer dan 30 landen rond de wereld verstrekt helpen de epidemie bestrijden.

In April, werd het ventilator geregistreerd in Brazilië één jaar.

In Augustus, verkreeg het het certificaat van Peking gespecialiseerde speciale nieuwe onderneming.

In September, geschonken ventilator aan Yushu-het ziekenhuis van mensen.

Dienst

Wij heten u in onze familie welkom; wij zijn altijd zeer gevoelig en woest geweest wanneer het over tevredenheid en het gemak van de consument komt, of het een overgang van oude aan nieuwe producten of een taak van de de dienststeun is; wij willen moeiteloos dit bij elke stap van de manier zijn.
Dat gezegd zijnde bereiken wij vandaag u om ons te helpen dit Proces voltooien:
u?
1: Heb om het even welk type of soort probleem bij uw handen, of het betrekking heeft gehad op opleiding of daadwerkelijke fout in het product van kaliberbepaling aan om het even welke algemene ambiguïteit?
2: Hebt koopt u nodig aan voorraad of vervangstukken of PM uitrustingen om uw eenheden tijdens het gebruik van het opnieuw in bedrijf nemen van te onderhouden opslageenheden dat Mei sommige updates aan software of delen vereist?
3: Vereist u onlinetraining? Alternatief vereis, om het even welke extra richtlijnen om u uw apparaat beter navigeren te helpen?
 
Siriusmed is hier voor u, voelt vrij om ons van uw te voorzien terugkoppelt
Beijing Siriusmed Medical Device Co., Ltd.

Ons Team

De kernleden hebben vele jaren technische achtergrond en verkoopmiddelen in de ventilator & verdovingsmiddelenindustrie en komen uit de frontliniebackbone van bekende bedrijven. Op het gebied van het levensinformatie en steun, door ononderbroken innovatie, verbetert de snelle reactie, gebruikerservaring en leidt tot maximumwaarde voor gebruikers. De gemiddelde leeftijd van het gehele personeel is slechts 35 jaar oud. Het is een krachtig en energiek jong team.

Wij zijn een team met visies van alle hoeken van de wereld.

Beijing Siriusmed Medical Device Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tim
Tel. : +86 152 01065587
Fax : 86-10-87576461-801
Resterend aantal tekens(20/3000)